قابلیت Walk in در یو پی اس

قابلیت walk in در یو پی اس

قابلیت Walk in در یو پی اس

قابلیت walk in در یوپی اس

قابلیت Walk in در یو پی اس

امروزه اکثر مشاغل با گستره ی وسیعی از عملکردها برای داشتن منبع توان پیوسته و بدون نوسانات از یک یو پی اس استفاده می کنند، تا بدین وسیله مانع وقوع اتفاقاتی چون ، از دست دادن خدمات ، از بین رفتن داده ها ، واردشدن صدمه به تجهیزات حساس IT و مخابراتی شوند.
 یک سیستم یو پی اس که به درستی از یک تامین کننده معتبر استفاده می کند چنین حفاظتی را در طول اختلالات و خاموشی های کوتاه مدت فراهم میکند. اما برای تامین انرژی به مدت نامحدود طراحی نشده است.
اگر در مواردی نیاز باشد که در طول خاموشی طولانی مدت هم، همچنان به فعالیت خود ادامه دهند، حتما یک ژنراتور اماده به کار باید عملکرد یو پی اس را تکمیل کند.
زمانی که در طراحی یک سیستم تامین توان، یک ژنراتور به UPS اضافه می شود، فاکتورهایی را باید مدنظر داشته باشیم. که شامل مواردی چون طراحی سازگاری های الکتریکی لازم با توجه به محدودیت های فیزیکی و محیط خواهد بود.
همچنین در طولانی مدت اگر حین استفاده از یو پی اس، توانی برای تهویه مطبوع و خنک کردن باتری های یو پی اس در نظر گرفته نشود عمر باتری ها کاهش خواهد یافت.
راه حل این است که یک ژنراتور پشتیبان را به طور مکمل با سیستم UPS استفاده کنیم. UPS شکاف تامین توانی بین قطع برق اصلی و راه اندازی ژنراتور پشتیبان و سنکرون شدن آن را پر می کند. همچنین خروجی ژنراتور و منبع اصلی را تثبیت می کند.
فاکتورهایی که برای نصب یک ژنراتور باید در نظر گرفته شود باتوجه به شرایط نگهداری، سوخت گیری ، سازگاری با یو پی اس، توان مورد نیاز، سایز درست ژنراتور و هماهنگی با محیط قرارگیری تعیین می گردد.
برای اطلاعات  بیشتر درزمینه طراحی وفروش و راه اندازی ژنراتور به همراه یو پی اس و قیمت ups با مشاوران و متخصصان ما درگروه کیان صنعت تماس حاصل فرمایید.
ویژگی های ژنراتور
یک ژنراتور شامل یک منبع سوخت ، یک موتور و یک متناوب ساز است. این سوخت گاز یا دیزل است، اگر چه ژنراتورهای با سوخت گازی به طور عمده برای کاربری های ترکیب حرارتی و برقی استفاده می شوند. اما ژنراتور دیزلی هم برای شرایط تحت بار و هم حالت آماده به کار به طور مکمل با یک یو پی اس، استفاده می شود.
موتورهای ژنراتور نیاز به تعمیر و نگهداری دارند و یک منبع سوخت مناسب باید همراه یک باتری سالم برای شروع قابل اطمینان آن همیشه در دسترس باشد. نگهداری منظم ژنراتور ضروری است و سطح روغن و خنک کننده باید متناوبا چک شود.
مشکلاتی در هنگام استفاده توام یو پی اس و ژنراتور وجود دارند که بیان برخی از آنها می پردازیم.
جریان های هارمونیک
بیشتر یو پی اس ها از متد کنترل شارژ rectifier استفاده می کنند. که شکافی در تغذیه ایجاد می کند. این شکاف به وسیله ی کنترل های انواع خاصی از ژنراتورها پوشش داده می شود.
 علاوه بر این شارژر ها معمولا جریان سینوسی را دریافت نمیکنند و اعوجاج های هارمونیک همراه آن هستند. این اعوجاج ها باعث گرم شدن ژنراتور ها می شود.
تولید کنندگان یو پی اس این مشکل را با استفاده از فیلترهای پسیو حل می کنند. فیلتر ورودی یو پی اس هارمونیک ها را تا مقدار10%  بار کامل کاهش می دهد.
گام بارگذاری
هنگامی که یک ژنراتور شروع به کار می کند و سوئیچ اتصال به یو پی اس وصل می شود، استفاده فوری بارها از ژنراتور باعث تغییرات ناگهانی در فرکانس و ولتاژ می شود.
اگر یو پی اس دارای ویژگی walk-in باشد از این مشکل جلوگیری خواهد شد. این بدین معنی است که rectifier یو پی اس، روی توان خروجی عموما به وسیله تریستورها، کنترل دارد.
بنابراین توان خروجی از یو پی اس به طور تدریجی در دوره 10 تا 20 ثانیه به ژنراتور اعمال می شود و بدین وسیله مانع احساس این تغییرات توسط بار می شود.
افزایش ولتاژ
این مشکل زمانی اتفاق می افتد که سایز ژنراتور بسیار به توان یو پی اس نزدیک باشد و بار دیگر و یا بار کمتری روی ژنراتور باشد. وقتی یو پی اس به یک ژنراتور با یک سوئیچ انتقال متصل می شود، شارژر یو پی اس خاموش خواهد شد بنابراین ممکن است این زمان اجرای توان   walk-inمربوط به آن باشد.
اگر فیلتر ورودی تنها بار روی ژنراتور باشد ممکن است باعث تحریک مازاد انرژی گردد. اکثر کنترل های تحریک، روشی برای مقابله با آن ندارند. بنابراین ولتاژ تا 120درصد- بسته به ساختار ژنراتور- افزایش می یابد. یک یو پی اس که فیلتر آن در زمان خاموشی شارژ قطع می شود این مشکل را بطور کامل منتفی می کند.
نوسانات فرکانس
مبدل­های متناوب ساز، جایگزین منبع الکتریکیAC با خروجی 230ولت تکفاز و 400 ولت سه فاز می شود. این سطوح بستگی به کار متناوب ساز دارد. دامنه و پایداری ولتاژ خروجی به وسیله AVR کنترل می شود.
سرعت موتور آن 50 هرتز می باشد. فرکانس آن بستگی به متناوب ساز آن دارد. یک متناوب ساز با سرعت 1500 دور در دقیقه فرکانس خروجی 50 هرتز را ایجاد می کند. سرعت موتور و فرکانس خروجی به وسیله گاورنر که ورود سوخت را کنترل می کند، تنظیم می شود.
گاورنرهای مکانیکی ساده با عملکردی بر اساس حالت چرخش و فنر با قیمت های پایین برای تنظیم ورود سوخت ،در دسترس هستند. اما آنها فاقد جواب سریع و ثبات فرکانس فراهم شده توسط یو پی اس ها هستند.
ژنراتورهای استندبای که همراه با یو پی اس استفاده می شوند، به جای گاورنرهای الکترونیکی که با شمارش دندانه های چرخ دنده متناوب ساز- اترنت- و تنظیم سوخت مطابق با آن عمل می کند، پاسخگوی بالایی داشته و از نظر تنظیم سرعت موتور بسیار پایدارتر هستند.
رسیدن به یک کنترل سرعت موتور مطمئن در این مورد برای همگام سازی بین سیستم های یو پی اس و ژنراتور پشتیبان بسیار حیاتی است .
بطور کلی دامنه فرکانس ژنراتورها ممکن است گسترده تر از رنج تحمل یو پی اس ها باشد. در بدترین حالت هماهنگ سازی ممکن است به دلیل فرکانس خارج از رنج مجاز و یا بدلیل نرخ تغییر بالا، امکان پذیر نباشد.
در این شرایط بیشتر یو پی اس ها زنگ هشدار را برای اعلام اخطار به کاربران به صدا در می آورند که درصورت رخ دادن این خطا یو پی اس نمی تواند توان را از ژنراتور تامیین کند.
این مشکلی است که یو پی اس های Line interactive معمولا با آن مواجهند . اما در مورد یو پی اس های On Line که توانایی فیلتر تغیییرات فرکانسی را دارند دیگر این مشکل مساله ساز نیست و با استفاده از تکنولوژی VFI از کاهش عمر باتری ها جلوگیری می شود.
بنابراین یو پی اس های آنلاین با ژنراتورها کاملا مکمل هستند و همگام سازی می شوند.

 

قابلیت Walk in در یو پی اس

قابلیت walk in در یوپی اس

Walk in در یو پی اس
ژنراتورها با سوخت های فسیلی کارمیکنند ودر زمان قطع برق پس از حدود چند لحظه وارد مدار می شوند. به خاطر وجود آنها نیاز به نگهداری ، محلی برای اندوختن سوخت و دارای سر و صدا هستند. ژنراتورها لحظه  قطع برق باعث بروز وقفه می شوند ولی یو پی اس (UPS) هیچگونه وقفه ای را ایجاد نمی کنند.
یکی دیگر از ضعف های ژنراتورها یا موتورهای برق تغییر فرکانس آنها به دلیل تغییر سرعت موتور است که سبب به هم ریختن سنکرونیزاسیون در وسایلی می شود که با برق شهر سنکرون شده اند.
یو پی اس در کنار ژنراتور
در بسیاری از کاربردهای مهم ، ژنراتور در کنار UPS استفاده می میشود تا پس از رفتن برق شهر و قبل از وارد شدن ژنراتور ، UPS توان خروجی را فراهم کند. پس از وارد شدن ژنراتور به مدار نیز UPS ولتاژ و فرکانس خروجی ژنراتور را تثبیت می کند.
کاهش هارمونیک
کاهش هارمونیکهای جریان ورودی و UPS، به خاطر استفاده از IGBT و سوئیچینگ فرکانس زیاد در رکتیفایر ورودی است.
هارمونیک جریان ورودی در  UPS های با قابلیت Walk in کمتر از یک دهم UPS های شبیه ورودی تریستوری است.
هماهنگی با ژنراتور
به خاطر همین بسیار با ژنراتورها هماهنگ تر هستند.
توجه
نیاز به استفاده از ژنراتورهای با چند برابر توان یو پی اس نیست.
نیز سطح نویز و تشعشع های الکترومغناطیسی ورودی بسیار کاهش یافته است.
به خاطر همین برای به کار گیری در محیط های آزمایشگاهی و استفاده دقیق و مهم  بسیار مناسب تر هستند.
همچنین موجب به وجود آمدن گرما و وقفه ناشی از هارمونیک های زیاد جریان در ترانس های برق تغذیه کننده یو پی اس نخواهند شد.
با توجه به مطالب بالا اهمیت قابلیت walk in در یو پی اس بیشتر قابل مشاهده است:
هنگام کلید خوردن UPS از حالت باطری به ژنراتور:
به خاطر اینکه ناگهان بار زیادی از ژنراتور گرفته میشود.
در بیشتر مواقع پدیده افت و پایین آمدن ولتاژ و فرکانس در ژنراتورها رخ می دهد و یو پی اس  مجددا به حالت باطری باز می گردد.
این قطع و وصل پی در پی انجام شده و موجب  کم شدن طول عمر ژنراتور ، باطریها و در آخر UPS خواهد شد.
وجه خاص walk in در یو پی اس اجازه می دهد که اندک اندک  و طی مدت زمانی حدود شصت ثانیه به ژنراتور کلید کند.
در این زمان UPS به صورت همزمان از ژنراتور و باطری استفاده میکند و در این زمان کم کم استفاده خود از باطری را کم کرده و به استفاده از ژنراتور اضافه میکند.
Walk in در یو پی اس
چون کلید به حالت ژنراتور ، به صورت آنی انجام نمیشود:
ژنراتور زمان کافی برای اصلاح  دامنه ولتاژ و فرکانس  خود را خواهد داشت.
همانطور که گفته شد هارمونیک بسیار کم در جریان ورودی کم به همراه ویژگی Walk in   به کمک یکدیگر می آیند تا امکان کار UPS با ژنراتور های هم توان خود را نیز تامین کند.
5/5 - (2 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *